Dolce-Chaldi-6=5

Онлайн магазин за кафе и кафе машини

За любителите на качественото кафе създадохме Caffè Market. Това е онлайн магазин за кафе и кафемашини, който ви дава възможност да поръчате по бърз и много лесен начин кафе за дома и офиса.

Предлагаме едни от най-висококачествените продукти на водещи европейски марки, лидери на пазара в България и Европа – висок клас кафета и инстантни напитки, чиито марки са гаранция за изключително качество, вкус и добра цена.

В нашия онлайн магазин ще намерите богато разнообразие от кафе на дози – последната тенденция в света на кафето – кафе на капсули и кафе на филтър дози – филтър монодози / чалди, известни още под името „под“. Те запазват вкусовите и ароматните качества на смляното кафе и ви дават възможност да приготвите страхотно еспресо за секунди – чисто, лесно и много удобно. Предлагаме само избрани блендове кафе на зърна и мляно кафе от пълното портфолио на марките, с които работим!

Нашите кафе машини са лесно преносими и удобни за употреба. Разделени са в две категории – кафе машини за кафе капсули и кафе машини за филтър монодози! В Caffè Market ще намерите още: разтворимо (инстантно) кафе, горещ шоколад, чай, капучино с различни аромати и вкусове, 3в1, захар, сметана и подсладители; чаши – картонени и пластмасови, както и порцеланови сервизи за кафе и капучино; бъркалки, салфетки и всичко, от което имате нужда, за да бъде кафе паузата Ви съвършена !

КАФЕ НА КАПСУЛИ

Капсулите са подходящи за употреба във всяко едно кафе, бар, ресторант, хотел, в дома или в офиса. В Caffe Market може да откриете богато разнообразие от кафе на капсули, съвместими с всички видове системи: „Espresso Point”, „Lavazza Blue”, „A Modo Mio“, „Nespresso“, „Dolce Gusto“. За Ваше улеснение и сигурност системата на всички продукти, които можете да намерите в нашия онлайн магазин, е изрично посочена.

КАФЕ НА КАПСУЛИ

КАФЕ НА ФИЛТЪР ДОЗИ

КАФЕ НА ФИЛТЪР ДОЗИ

Кафето на филтър дози е иновация в употребата на еспресо машини, която прави приготвянето на най-доброто кафе изключително лесно и удобно. Филтър дозите осигуряват най-добрите смеси на Covim, Pera, Miko и Garibaldi във формат, който опростява получаването на истински добро еспресо. При нас можете да намерите богато разнообразие от вкусове кафе на филтър дози.

КАФЕ НА ЗЪРНА

В нашия онлайн магазин можете да намерите първокачествено кафе на зърна в удобни разфасовки за офиса и дома. Предлагаме разнообразни видове кафе на зърна в с отличен аромат и интензивен вкус. Разгледайте нашите продукти и изберете комбинацията, която най-добре пасва на Вашия индивидуален вкус.

КАФЕ НА ЗЪРНА

КАФЕ МАШИНИ

КАФЕ МАШИНИ

В Caffe Market ще откриете професионални кафемашини, които са подходящи за използване във всяко едно кафе, бар, ресторант, хотел, в дома или в офиса. Всички кафемашини, които предлагаме могат да превърнат най- доброто кафе в едно незабравимо вкусово удоволствие, което остава с Вас през целият ден.

Caffe Market е собственост на „Загато“ ООД

Caffe Market е собственост на „Загато“ ООД. Фирмата притежава дългогодишен опит в Ho.Re.Ca. и Vending сектора. Предлагаме разнообразни решения за консумация на кафе и напитки в офиси, административни сгради, различни институции и др.

Работим с най-висококачествените продукти на водещи европейски марки, лидери на пазара в България и Европа. При нас ще намерите висок клас кафе и инстантни напитки, които са предпочитан избор в цяла Европа. Нашата визия: Компанията ни се стреми и успява да бъде разпознавана като една от най-добрите в своята област. Предимствата, с които се отличаваме са качество и висок професионализъм на ексклузивни цени.

Caffemarket.com е сертифициран, което Ви осигурява пълна безопасност при онлайн пазаруване. Продуктите се доставят с куриерска фирма Speedy в рамките на два работни дни след получаване на заплащане. Целият екип на Caffemarket.com и фирма “Загато” ООД Ви пожелават приятно пазаруване!