За всички любители на качественото
кафе създадохме CAFFEMARKET.COM

Caffè Market е бърз и много лесен начин, да поръчате и получите кафе за дома и офиса. Предлагаме кафе на дози – последната тенденция в света на кафето – капсули и хартиени филтър монодози, известни още под името „под“, които запазват свежестта и качествата на смляното кафе и благодарение на които приготвяте еспресото си за секунди – чисто и много удобно за употреба.

Предлагаме само избрани блендове кафе на зърна и мляно кафе от пълното портфолио на марките, с които работим! Кафе машините са лесно преносими и много опростени за употреба. Разделени са в две категории – кафе машини за кафе капсули и кафе машини за филтър монодози!

CAFFE
При нас ще намерите:

Кафе на зърна, разтворимо (инстантно) кафе, горещ шоколад, чай, капучино с различни аромати и вкусове, 3в1, захар, сметана и подсладители; чаши – картонени и пластмасови, както и порцеланови сервизи за кафе и капучино; бъркалки, салфетки и всичко, от което имате нужда, за да бъде кафе паузата Ви съвършена !

Предлагаме продажба и доставка до Вашия дом или офис на:
кафе

Кафе на зърна, мляно кафе, инстантно кафе, кафе капсули, кафе филтър монодози (известни още и като „кафе под“)

мляко

Сухо мляко и кондензирано мляко, идеалната добавка за капучино или просто за по-мек вкус на кафето.

чай

Разтворим чай, който може да консумирате горещ или студен, както и билкови филтър пакетчета.

горещ шоколад

Горещ шоколад – ароматен топъл шоколад с различно съдържание на захар и какао.

чаши

Чаши – чаши за еднократна употреба, хартиени, картонени чаши за кафе и топли напитки, както и пластмасови чаши. Подходящи за употреба и в кафе автомати.

бъркалки

Бъркалки за кафе и подложни салфетки аксесоари за вашето кафе.