За град София безплатна доставка с наш транспорт при покупки над 60 лв.
За страната безплатнa доставка при покупки над 100 лв. до офис на Speedy (с изключение на чаши)

Доставка

default

Начини на доставка


Опции за доставка:

Възможни видове доставка и срокове за изпълнение на Вашите поръчки, са както следва:


Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

При поръчки на стойност над 60.00 лв. за град София, Ние от caffemarket.com винаги се стремим да предложим на клиентите си БЕЗПЛАТЕН вариант за доставка. Тя ще бъде извършена с наш транспорт в делнични дни. Под тази сума доставката е 6.00 лв.

За клиентите ни от страната също сме предвидили опцията БЕЗПЛАТЕН транспорт. Условието е поръчката на стоката да е над 100.00 лв. и да се достави до ОФИС на куриерска фирма SPEEDY.
ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: опцията БЕЗПЛАТЕН транспорт отпада автоматично, ако в поръчката Ви има картонени или пластмасови чаши! 
Този артикул е обемна стока, за него НЕ важи безплатен транспорт и ще бъдете таксувани спрямо тарифата за доставка на куриерска фирма SPEEDY.
Препоръчваме Ви, чашите да бъдат направени като отделна поръчка от останалите артикули!

Когато е посочен точен адрес на доставка, ще бъдете таксувани спрямо тарифния план за доставка на куриерска фирма SPEEDY или ЕКОНТ.

Поръчвам от caffemarket.com, след колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от избрания начин на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система.
Поръчки получени до 13:00 часа се стремим да доставим, съответно изпратим още същия работен ден. Всички останали поръчки се планират за доставка на следващия работен ден.
След като поръчката бъде изпратена, ще получите уведомителен имейл, с който потвърждаваме изпращането на доставката.
 

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy?

Да можете и препоръчваме този избор, защото при поръчки над 100.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА при условие, че е посочен ОФИС на SPEEDY в съответното населено място. 
ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: опцията БЕЗПЛАТЕН транспорт отпада автоматично, ако в поръчката Ви има картонени или пластмасови чаши! Този артикул е обемна стока, за него НЕ важи безплатен транспорт и ще бъдете таксувани спрямо тарифата за доставка на куриерска фирма SPEEDY.
Препоръчваме Ви, чашите да бъдат направени като отделна поръчка от останалите артикули!

Опции за доставка с куриерска фирма Еконт?

С цел да улесним нашите клиенти избрахме да си партнираме и да ползваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ експрес. При финализиране на поръчката може да посочите ОФИС на ЕКОНТ в съответното населено място или точен адрес. Доставката ще бъде начислена спрямо тарифната политика на фирма Еконт.

Мога ли да получа пратка директно от магазина Ви намиращ се в град София ул. Кукуш 1?

Да можете. Клиентите ни, които се намират в столицата, могат да получат пратката си в магазина на caffemarket.com. За да го направите, моля преди да завършите поръчката си да изберете опцията "Вземи от магазина, София ул. Кукуш 1".

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да. При доставка от куриер на адрес поръчката може да бъде заплатена в брой. При създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“